aanmeldingen 1 2 facebook

aanmeldingen 1 2 facebook

Binnenkort zullen er weer aanmeldingen plaatsvinden voor een aantal raden en commissies van de MSFU "Sams". Dus grijp je kans en meld je aan!

Datum: woensdag 19 september
Tijd en locatie: 12:30-13:30 Samskamer, 20:00-22:00 Hamburgerstraat 27 (tijdens de borrel)

Aanmelden kan ter plekke op de Samskamer en Hamburgerstraat via een inschrijflijst. Je zal vervolgens meegenomen worden voor een kort kennismakingsgesprek (10 minuten).

Heb je vragen over de wisselende raden en commissies? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Activiteitenraad: Organiseert vele activiteiten met mogelijkheden tot creatief denken. Voorbeelden zijn het liftweekend, een zeildag en een cocktailworkshop! Er zijn 7 plekken in deze commissie

 

BVT1: Organiseert de onderwijsinspraak voor jaar 1. Verzamelt feedback van studenten en schrijft hier per blok een verslag over. Neemt deel aan panelgesprekken met blokcoördinatoren.

 

Eerstejaarscommissie: Organiseert activiteiten specifiek voor eerstejaars. Voorbeelden zijn een eerstejaarsfeest, het regelen van een eerstejaarstrui en de eerstejaarsbbq! Er zijn 7 plekken in deze commissie

 

Barcommissie: Organiseert de wekelijkse borrel op de hamburgerstraat. Lekker elke woensdag biertjes tappen en regelmatig een themaborrel organiseren! Er zijn 7 plekken in deze commissie

 

Kookcie: Organiseert 5 keer per jaar een diner in een specifiek thema voor zo'n 30 studenten. Ook krijg je de kans om 1x per jaar een diner te organiseren in een professionele keuken!

 

Medizineredactie: Schrijf stukjes en help mee met de vormgeving van het verenigingsblad ''Medizine''. Leer werken met Adobe Indesign en laat je schrijfvaardigheden voor zich spreken.

 

Tot 19 september bij de aanmeldingen!