Op woensdag 6 februari zullen er weer aanmeldingen plaatsvinden voor verschillende raden en commissies. Lijkt het je leuk om actief te worden in (nog) een raad of commissie van de MSFU “Sams”? Of weet je het nog niet zeker, maar ben je vooral benieuwd wat het inhoudt en wil je wat meer informatie? Kom dan langs! Tussen 12:30 en 13:30 kun je op de Samskamer terecht en tussen 20:00 en 22:00 op de Hamburgerstraat 27.

Je kunt je aanmelden voor de volgende raden en commissies:

- Almanakraad: de almanakraad maakt ieder jaar de almanak, een flink boekwerk waarin alle eerstejaarswerkgroepen, raden en commissies en divisies terug te vinden zijn. Daarnaast wordt er ook altijd veel aandacht besteed aan de lay-out van dit boekwerk. Wil jij naar een tastbaar eindresultaat toewerken met een groep enthousiaste studenten en vind je het leuk om je creativiteit de vrije loop te laten? Dan is de almanakraad wellicht iets voor jou! In deze

raad zijn zeven plekken beschikbaar.

- Ouderdagraad: de ouderdagraad organiseert de jaarlijkse ouderdag – een dag waarop eerstejaarsstudenten hun ouders kunnen laten zien wat hun studie inhoudt en waar ze veel tijd doorbrengen. Met z’n achten ga je aan de slag om een onvergetelijke dag voor zo’n 600 mensen te organiseren! In deze raad zijn zeven plekken beschikbaar.

- Snowcie: de snowcie organiseert elk jaar een wintersportreis voor een grote groep geneeskundestudenten. Was je dit jaar mee en dacht je “dit wil ik ook” of was je niet mee maar lijkt het je leuk om deze reis te organiseren? Meld je dan aan voor de snowcie! In deze

commissie zijn vijf plekken beschikbaar.

- WK-cie: de WK-cie is terug van weggeweest! Nu onze voetbalvrouwen gekwalificeerd zijn voor het WK is het tijd om deze commissie weer terug in het leven te roepen. De WK-cie zal tijdens het WK vrouwenvoetbal in juni borrels organiseren, zodat we samen kunnen genieten van de wedstrijden! In deze commissie zijn zeven plekken beschikbaar.

- Medizine: de redactie van het verenigingsblad van de MSFU "Sams" is opzoek naar nieuwe redacteuren! Dit is je kans om je aan te sluiten bij de Medizine en je schrijftalent, lay-outinzichten en creatieve geest de vrije loop te laten. Kom langs en ontdek of het iets voor jou is!