Barcommissie (Barco)

De barcommissie, ook wel barco genoemd, bestaat uit acht leden. Iedere woensdag eet de barcommissie samen om 18.00 aan de Hamburgerstraat. Daarna zetten ze alles voor de borrel klaar. Vanaf 19.00 uur tot 00.45 uur tappen zij het bier, en hebben genoeg tijd om met de borrelaars te kletsen! De barco organiseert meerdere keren per jaar speciale borrels: themaborrels zoals een kabouterborrel of een piratenborrel en pubquizen.

Als je in de barcommissie zit, ben je in principe iedere woensdagavond aan de Hamburgerstraat te vinden. Naast deze borrelavond kost de commissie je geen tijd. De raad wisselt in september. Mail voor vragen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Baradox

Hallo lieverdjes,

Wij zijn de XIIIe Barcommissie der MSFU "Sams" 'Baradox'!

Houden jullie ook zo van het goudgele genot? Houden jullie ook zo van gezelligheid? Houden jullie ook zo van gratis snacks? Proost hier dan op met ons! Wij staan elke woensdag om 21:00 voor je klaar met bier, fris, chips en gezelligheid. Naast het vloeibare goud uit de tap, bieden wij ook shotjes en speciaalbier waar je smaakpapillen door geprikkeld worden!

Tot woensdag!

Kusjes en knuffels,

Baradox

 Barco

Barco