De Buitenlandse excursiecommissie (Beco)

Dit jaar zijn wij, de XXVIIIe Buitenlandse excursiecommissie (Beco) der MSFU “Sams”, ons weer vol overgave aan het inzetten om een onvergetelijke ‘studiereis’ te organiseren. Zoals ieder jaar zal er immers een reis gaan plaatsvinden voor zo’n 45 uitverkoren studenten die onze vereniging rijk is. Hierbij gaan wij medio april een week weg naar een nog onbekende bestemming. Maak je echter geen zorgen, er zal uiteraard een onthullingsborrel gaan plaatsvinden. Om je een beeld te geven, de afgelopen jaren zijn wij onder andere naar Sarajevo en Ljubljana (Bosnië en Slovenië), Fes en Meknes (Marokko), Napels en Pompeï (Italië), Madrid en Toledo (Spanje) en Tallinn en Riga (Estland en Letland) afgereisd.  

De reis zal een combinatie aan hoogtepunten met zich meebrengen. Denk hierbij aan het opsnuiven van een gezonde dosis cultuur, onderwijs en ongekend veel gezelligheid en gekkigheid. De lange dagen worden afgesloten met nog langere escalatie avonden. Dit alles vindt plaats met een groep studenten die je ongetwijfeld beter zal leren kennen. Het verleden heeft uitgewezen dat de broeierige SAMS sfeer, je kent hem wel van menig geneeskunde feest, niet alleen zorgt voor het ontstaan van vriendschappen voor het leven maar ook de nodige BECO liefde. Aan overvloed zal er dus geen gebrek zijn, meer is immers beter.

Zoals wij allen weten kan het studentenleven hectisch zijn en daarom vinden wij dat een weekje stoom afblazen geen overbodige luxe is. Zoals de grote André Hazes jr. (2015) het zo treffend formuleerde:

‘’Leef, alsof het je laatste dag is. Leef, alsof de morgen niet bestaat. Leef, alsof het nooit echt af is. Leef, pak alles wat je kan.’’ 

Ben jij net zo enthousiast geworden als wij? In dat geval kan je ons een mail sturen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) zodat we je in de maillijst plaatsen. Dientengevolge sturen we jou als eerste een bericht op het moment dat bekend is op welke avonden de onthullings- en inschrijfborrels plaats gaan vinden. 

 

becoklein

becoklein