Congrescommissie (coco)

De congrescommissie organiseert uiteraard een congres, in een thema naar keuze! Denk aan thema’s als vrouwengeneeskunde, highlights in de geneeskunde, oncologie en traumageneeskunde. De commissie is tijdens hun jaar bezig met het kiezen van een thema en het regelen van sprekers. Ook moet natuurlijk de catering en de naborrel op de dag zelf niet ontbreken!

 De congrescommissie vergadert ééns per twee weken. Naarmate het evenement nadert kan dit iets vaker worden. De congrescommissie wisselt in december/januari. Mail voor meer informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Om direct contact op te nemen met de commissie kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

congresfotocom

congresfotocom

 De huidige congrescommissie

 Lieve leden,

Op zaterdag 28 oktober 2017 zal alweer het XIIIe studentencongres der MSFU “Sams” plaatsvinden! De komende tijd zullen wij ons als congrescommissie inzetten om deze dag tot een groot succes te maken. Maar wie zijn wij?

Wij zijn acht enthousiaste geneeskundestudenten die persoonlijke ontwikkeling op het medisch vakgebied erg belangrijk vinden. Op het congres zullen interessante curriculum-overstijgende onderwerpen aan bod komen in de vorm van colleges en workshops, dus het belooft een leerzame dag te worden! Daarnaast zal er voldoende tijd zijn om te discussiëren of gezellig te kletsen tijdens de geheel verzorgde lunch en borrel achteraf.

Wil jij deze leerzame en interessante dag niet missen? Hou dan de site in de gaten voor meer informatie, het dagprogramma en de kaartverkoop! Bij vragen kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

We hopen je te zien op 28 oktober!

 

Liefs,

XIIIe congrescommissie der MSFU “Sams” 

Vita van Die – Praeses

Marloes Borst – ab Actis

Mitzi Fonteijne – Fiscus

Nathan Buijsse – Commissaris sprekers

Marinka Remmelink – Commissaris sprekers

Janneau Claessens – Commissaris PR

Isabella van Dijk – Commissaris PR

Koen Munters – Bestuurspersoon