Lunchbarcommissie

De lunchbarcomissie smeert en verkoopt iedere woensdag tussen 12.00 en 13.45 broodjes in de Stratenumkamer (straka), voor het luttele bedrag van vijftig cent. Het is een gezellige commissie waarbij je veel nieuwe mensen leert kennen, want iedereen komt bij je langs om te smullen van je broodjes! Iedere maand verzint de lunchbar een lekker broodje-van-de-maand.

Naast de lunchbaropeningstijden ben je  weinig tijd met de lunchbar kwijt. Eens in de paar weken doe je de boodschappen voor de lunchbar. Ook wordt je af en toe gevraagd om te helpen met het maken van eten voor de algemeneledenvergadering of het smeren van broodjes voor andere evenementen. Mail voor vragen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De huidige lunchbar: 'Le Pain Médicin o.d.z. 'No pain, no gain'

Wij als lunchbar zorgen elke woensdag voor heerlijke belegde broodjes, die te koop zijn voor maar 50 cent! Wij smeren met enthousiasme een assortiment van broodjes met onder andere zalm met kruidenkaas, mozzarella met tomaat en pesto, geitenkaas met honing en walnoten en suikerbrood. Voor fris kun je ook bij ons terecht. Verder hebben wij elke maand een speciaal broodje van de maand. Wij hopen jullie elke woensdagmiddag tussen 12:00 en 13:15 te verwelkomen in het Stratenum om heerlijke broodjes te komen eten. Tot dan!