Snowcie

De snowcie organiseert elk jaar een wintersportreis! In de kerstvakantie reizen zo’n veertig studenten af naar een wintersportgebied om een week lang te genieten van skiën, snowboarden en après-ski.

De commissie vergadert eens in de twee weken. Naarmate de winter dichterbij komt zal dit verschuiven naar ééns per week. Mail voor vragen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor direct contact met de commissie kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

De XIIIe Snowcie der MSFU “Sams”

Lieve Lieve sneeuwmonsters en escalatskiërs,

Hebben jullie al een tekort aan vitamine schnee?! Aankomende winter is het zover; DE skireis van het jaar die je zeker niet wil missen.

Reis met ons mee naar een geweldig ski-en feestoord waar je als beginner een top vakantie hebt, maar waar je ook als pro je je geen minuut hoeft te vervelen.

Slalom soepel door de poortjes en vergeet niet aan het eind van de middag te stoppen bij de après-ski bar om je keel alvast te vullen met wat vloeibaar goud.

Vier met z’n alle oud en nieuw op de besneeuwde pistes. Vergeet je baywatch badpak niet in te pakken, voor het maken van jouw sneeuwengel of nieuwjaarsduik in de vers gevallen witte poeder, en verdien extra punten voor de beruchte puntencompetitie. We dagen je graag uit om Bart voorbij te skiën of Brabant te zingen voor Benthe. En als je een echte baas bent ga je in je onderbroek de berg af. Maar pas wel op, want je mislukte acties kunnen zomaar afgestraft worden en voor je het weet ben jij het lulletje van de dag…
Wij gaan er een super toffe en gezellige week van maken en we hopen jullie allemaal mee te nemen.

Als je vragen hebt, horen we die graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. !

Dikke lebber,

Après-skiwi o.d.z. het ziet groen en glijdt van de berg

XIIIe Snowcie der MSFU “Sams”

IMG 6978

IMG 6978

 

Benthe         Praeses

Ellen             Ab Actis

Bart              Fiscus

Mischa         PR/Externe

Thomas        PR/Externe

Koen             Bestuurspersoon