Almanakraad

De almanakraad is een raad die de jaarlijkse almanak, het jaarboek van devereniging, maakt. De almanakken van MSFU ‘Sams’ hebben dan ook een bepaald aanzien: ze staan er namelijk om bekend dat ze erg mooi en uitgebreid zijn. Om zoiets moois te produceren moeten ze natuurlijk vergaderen en plannen smeden! Dit doet de almanakraad in hun eigen kamer op de Hamburgerstraat, ook wel het almanakhok genoemd.
De almanakraad is één van de grootste raden binnen de MSFU ‘Sams’ met veel leuke momenten het gehele jaar door. Er wordt ook veel vergadert, ongeveer een keer per week, verder zijn ze ook vaak in de weekenden te vinden op de Hamburgerstraat werkende aan de almanak. De raad wisselt in januari. Dus hou je van fotograferen, leren omgaan met InDesign of Photoshop, omgaan met sponsoren werven, zit je boordevol creativiteit of lijkt het je gewoon leuk om samen met zeven andere studenten een geweldige almanak in elkaar te zetten? Dan is deze raad echt iets voor jou!
Als je vragen hebt over de almanakraad kan je altijd het bestuur mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of je kan natuurlijk direct contact opnemen met de almanakraad door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 


De huidige almanakraad 'CURIOSA'

Lieve medestudenten,

Als een van de grootste raden die MSFU “Sams” rijk is doe je almanakraad zijnde iets heel speciaals: je creëert een naslagwerk van het gehele afgelopen studiejaar. Vele oude tradities, honorairen en voor nu nog geheime onderdelen die langzamerhand aan je worden geopenbaard. Vergaderingen vinden plaats in jouw almanakhok en na vele werkweekenden zal de HBS als een soort tweede thuis aan gaan voelen.


In de almanakraad kan je veel creativiteit kwijt, of dit nou het ontwerpen van jouw eigen hoofdstukken, het schieten van de mooiste plaatjes of het vullen van het boek met vermakelijke teksten is. Uiteindelijk allemaal om je eigen almanak in je handen te hebben!


Dit doe je niet alleen, maar met een groep ontzettend gemotiveerde medestudenten uit verschillende jaarlagen. Met hen zal je intensief samenwerken om jullie prachtboek neer te zetten, maar daarnaast zal je ook vrienden maken en vele mooie avonden beleven. Avonden die bestaan uit lichtelijke stress, die een stortvloed aan ideeën opleveren en die boven alles veel gezelligheid brengen. Op zulke avonden (en in zulke nachten) zullen jullie je eigen almanak neerzetten. Hopelijk zien jullie er allemaal al naar uit!

Liefs namens de XXXVIIe almanakraad,
CURIOSA