Almanakraad

De almanakraad is een commissie die de jaarlijkse almanak, het jaarboek van de vereniging, maakt. De almanakken van MSFU “Sams” staan er om bekend erg mooi en uitgebreid te zijn! In de almanakraad kom je ver met een grote dosis creativiteit. De commissie heeft zelfs een eigen kamertje aan de Hamburgerstraat om in het grootste geheim aan hun boek te werken! Binnen de almanakraad leer je, afhankelijk van je functie, omgaan met inDesign en Photoshop, fotograferen en omgaan met sponsoren.

De almanakraad is één van de grootste commissies binnen de MSFU “Sams”. De raad vergadert ongeveer eens per week, maar is ook veel weekenden aan de Hamburgerstraat te vinden om het boek te lay-outen. De raad wisselt in januari. Mail voor vragen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mail voor direct contact met de commissie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

De huidige Almanakraad: Magnum Opus o.d.z. "Een harde noot om te kraken"

Lieve medestudenten,

Soms stort je je in avonturen waarvan je niet zo goed weet wat je moet verwachten. De almanakraad is zo’n soort avontuur, wat tot nu toe heel erg leuk blijkt te zijn. Deze raad vol met tradities en geheimen is een groot mysterie voordat je er aan begint. Wel hoor je van alle kanten dat het een ontzettend druk en heftig jaar gaat worden. 

Maar ga eens na hoe blij wij zijn als we dan eindelijk na een jaar een ak in ons handen hebben. Iets wat we vast kunnen houden en waarvan we kunnen zeggen; ‘Kijk mama, dat heb ik gemaakt!’.

Iets wat we speciaal voor jullie gaan maken. Hopelijk klinkt dit als muziek in jullie oren!

Liefs namens de gehele almanakraad,

Hydi Saado

h.t. ab Actis der XXXIVe Almanakraad der MSFU "Sams"

'Magnum Opus' o.d.z. "Een harde noot om te kraken"

Almanakraad 20162017

Almanakraad 20162017