Het is al meer dan 40 jaar mogelijk om bij Willy’s Winkeltje langs te komen voor studieboeken, blokboeken, medische artikelen, snoepjes en advies. Echter, af en toe kan het zijn dat er een boek niet aanwezig is in het winkeltje of dat je coschappen loopt en geen tijd hebt om langs te komen en dan is het mogelijk om via onze online boekwinkel de boeken thuisgestuurd te krijgen.

In het Willy’s Winkeltje krijg je altijd 5% korting op Nederlandse boeken en 15% korting op Engelse boeken. In de online boekwinkel werkt dit anders voor Nederlandse boeken. In de onderstaande periodes krijg je korting op de Nederlandse boeken die worden besteld, buiten deze periodes krijg je alleen korting als je meer dan één boek besteld. Dus als je één boek besteld koop je het boek voor de verkoopprijs.

De periodes waar de korting wordt gegeven in de webshop zijn:

10 augustus – 7 september (week 33 tot 37)

14 september – 5 oktober (week 38 tot 41)

23 november – 21 december (week 48 tot 52)

11 januari – 1 februari (week 2 tot 5)

15 februari – 14 maart (week 7 tot 11)

Let er wel op dat advies, blokboeken en medische artikelen niet in de online webshop te verkrijgen zijn, dus kom hiervoor vooral nog langs het winkeltje waar je altijd korting ontvangt!

Om gebruikt te kunnen maken van de webshop, moet je lid zijn van de vereniging en inloggen op onze website. Klik hier om lid te worden en klik hier om in te loggen. Vervolgens kan je op de link drukken op de voorpagina maar ook hier!