Op woensdag 19 april vanaf 18:30 uur organiseert SIB-Leiden een Engelstalig symposium in Den Haag met als thema: ‘Race Against Time: antibiotic resistance and the pharmaceutical industry’. Via deze weg zou ik je willen vragen of je dit onder jullie leden zou willen verspreiden. Het Facebookevenement is te vinden via de volgende link: https://www.facebook.com/events/351783808548939/.

 

Meer informatie: Race Against Time: antibiotic resistance and the pharmaceutical industry

 

____________________________________________________________________________________________________________________

 

Zorgbanenmarkt TMI – op carrièrereis in binnen- en buitenland

Zit jij in het laatste jaar van de opleiding geneeskunde en wil jij er op een leuke en actieve manier achter komen wat detacheren en flexwerken in de zorg inhoudt? Op zestien november organiseert TMI de Zorgbanenmarkt over werken in binnen- en buitenland.

Zorgbanenmarkt TMI biedt jou de mogelijkheid om meer kennis op te doen ter voorbereiding op een volgende stap in het buitenland of het aangaan van een baan in Nederland.

Op het evenement krijg jij de mogelijkheid om vragen te stellen aan de experts, leerzame workshops te volgen of je te laten inspireren door één van de gastsprekers die graag hun ervaringen delen over werken in het buitenland, detachering of flexwerken. Tijdens de workshops krijg jij te maken met alle ins en outs van het solliciteren, kan je een cv check laten doen of speeddaten met onze experts. Kortom, je hoeft je niet te vervelen op het evenement! De Zorgbanenmark is geheel gratis en vrijblijvend. Gedurende het evenement presenteren wij de smaken van diverse landen en disciplines.  Kom langs en proef!

 Meld je aan via de volgende link:

https://www.tmi-interim.nl/zorgbanenmarkt-tmi

Logo

Logo

_________________________________________________________________________________________________________

NTvG Dag 2016: Geld & Zorg | 5 november 2016

Op zaterdagmiddag 5 november 2016 vindt de  zevende NTvG Dag plaats in de Rode Hoed te Amsterdam.

Het thema dit jaar is ‘Geld & Zorg’.

Per jaar geven we in Nederland 100 miljard euro uit aan gezondheidszorg. Dit zou ons een lang en gelukkig leven moeten opleveren. Maar: besteden we deze 100 miljard wel doelmatig en rechtvaardig? Om die vraag te kunnen beantwoorden wordt tijdens de NTvG Dag inzicht gegeven in het wetenschappelijke, bestuurlijke en politieke proces dat leidt tot de verdeling zoals die nu is. Vanuit die basis zal verder gedebatteerd worden over fundamentele vragen ten aanzien van het zorgbudget. Dit alles in het licht van de Tweede Kamerverkiezingen, die zullen worden gehouden in het voorjaar van 2017.

 

De NTvG Lezing 'Politiek is niets anders dan geneeskunde op grote schaal' wordt gehouden door Johan Mackenbach, hoogleraar maatschappelijke gezondheidszorg Erasmus MC.

 

Aanmelden
U kunt zich nu alvast hier aanmelden om de NTvG Dag kosteloos bij te wonen. Wij houden u dan op de hoogte van het programma.