Bijbaan in de zorg

Bedrijf
Waarneemassistent
Type
Bachelor- en Masterstudenten
Locatie
Diverse regio's
Branche / Vakgebied
Huisartsgeneeskunde, Triagie
Vereiste taal
Nederlands
Website
www.waarneemassistent.nl

Omschrijving

Op zoek naar een medische bijbaan?

Wil jij een klinisch relevante ervaring opdoen en ben jij opzoek naar een goedbetaalde medische bijbaan?

Wij zoeken doorlopend geneeskundestudenten die op zoek zijn naar een interessante bijbaan in de zorg. Bijvoorbeeld als als doktersassistent, assisterende op de OK, praktijkondersteuner met eigen spreekuur of als junior triagist op de huisartsenpost. Kortom diverse functies met veel patiëntcontact mogelijk medische handelingen en een dynamisch team van zorgprofessionals. Vooraf doorloop je een zorgvuldig scholings- en (betaald) inwerktraject, zodat jij vol vertrouwen kunt starten.

Wie zijn wij?
WaarneemAssistent is een platform van medici dat (para)medische studenten helpt bij het vinden van studiegerelateerd werk.
Wij zoeken altijd een vaste werkgever die past bij jouw persoonlijke wensen. Wij bieden een een salaris van €17,60 inclusief alle toeslagen (basis uurloon €14,17) én je krijgt ook nog een reiskosten vergoeding. Daarnaast bieden we interessante cursussen en persoonlijke begeleiding. Jij en jouw ontwikkeling staan bij ons centraal.

Wij zoeken studenten die:
- Communicatief sterk zijn;
- Het leuk vinden om veel patiëntcontact te hebben;
- Graag medische handelingen willen leren uitvoeren;
- In hun derde studiejaar of hoger zitten en;
- Minimaal 16 uur per week beschikbaar

Lijkt dit jou wat? Solliciteer direct via info@waarneemassistent.nl of meld je aan via www.waarneemassistent.nl. Wij nemen dan binnen 2 dagen contact met je op

mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven