Basisarts Justitieel Centrum voor Somatische Zorg Penitentiaire Inrichting Haaglanden

Basisarts Justitieel Centrum voor Somatische Zorg Penitentiaire Inrichting Haaglanden

Bedrijf
Ministerie van Justitie van Veiligheid
Type
Basisarts
Locatie
Den Haag
Branche / Vakgebied
Somatische zorg

Omschrijving

Basisarts Justitieel Centrum voor Somatische Zorg Penitentiaire Inrichting Haaglanden

Heb jij als arts een brede interesse? En ben je opzoek naar een werkomgeving die net even wat anders is? Dan hebben wij een afwisselende en uitdagende functie voor jou bij één van de meest unieke werkgevers van Nederland!

Even voorstellen: wie zijn wij?
Het Justitieel Centrum voor Somatische Zorg (JCvSZ) van de penitentiaire inrichting Haaglanden is hét zorgcentrum van Nederland waar gedetineerde patiënten medische zorg op maat krijgen. Ons zorgcentrum vangt justitiabelen op aan wie de zorg niet langer in een reguliere inrichting kan worden verleend of als wij deze efficiënter kunnen aanbieden. Hiervoor werken we intensief samen met het Haaglanden Medisch Centrum (HMC). Onze aandachtsgebieden zijn zeer divers.Van verlengde medisch specialistische zorg tot revalidatiezorg. Van chronische aandoeningen en
verpleeghuiszorg tot speciale groepen zoals eet-en drinkstakers, GHB-intoxicaties en moeder- en kindzorg. Veel variatie dus, net als binnen ons team dat bestaat uit artsen (justitieel geneeskundigen, huisartsen, specialist ouderengeneeskunde), verpleegkundigen en diverse paramedici. 

In de loop van de tweede helft van 2023 wordt een nieuw (tijdelijk) gebouw voor het JCvSZ opgeleverd. Op de locatie Scheveningen van de penitentiaire inrichting Haaglanden bevinden zich naast het JCvSZ ook het penitentiair psychiatrisch centrum (PPC) en de detentie-units van de internationale tribunalen.

Wie zoeken wij?
Als arts binnen het JCvSZ werk je met een bijzondere groep patiënten in de breedste zin van het woord. Van GHB-er tot kraamvrouw en van arrestant met schotwonden tot dementerende ouderen. We hebben ze allemaal in ‘huis’. Brede interesse op het gebied van medische en psychosociale problematiek is dus een must! Spannend zoveel diversiteit? Gelukkig sta je er niet alleen voor. Je werkt nauw samen met collega-behandelaars en je kan altijd
terugvallen op de huisartsen die zorgen voor de supervisie. Naast medische expertise, zoeken wij een collega met een uitgebreid pallet aan sociale vaardigheden. Stressbestendigheid en duidelijke communicatie zijn ook twee competenties die eigenlijk niet mogen ontbreken.

Wil je meer weten over het werken in het JCvSZ? Bekijk dan hier het verhaal van onze collega Domenique. Hij vertelt jou graag meer over zijn werk.

Nieuwsgierig naar deze vacature? Maar heb je nog wat vragen bel dan met 088- 0714401. Dan krijg je altijd een arts aan de lijn.

Wat bieden wij?
Naast een super uitdagende baan met veel variatie bieden wij je een plek waar jij je als arts verder kunt ontwikkelen. De functie is extra interessant voor basisartsen die zich willen oriënteren/voorbereiden op een opleiding tot huisarts, specialist ouderengeneeskunde, forensisch arts of psychiater. Natuurlijk is er een programma voor na- en bijscholing en de mogelijkheid om de opleiding tot justitioneel geneeskundige te volgen. Wij werken volgens een
vastgesteld rooster. Naast dagdiensten draai jij ook bereikbaarheidsdiensten. Heb jij bereikbaarheidsdienst, dan verwachten wij dat je binnen 30 minuten op de locatie aanwezig kunt zijn. Woon je verder weg? Geen probleem. Wij regelen een slaapplek voor jou in één van onze vaste hotels in Scheveningen.

Functie-eisen

  • Je hebt een master geneeskunde afgerond en bent geregistreerd in het BIG-register.
  • Je bent sociaal vaardig, stressbestendig en gericht op samenwerken.
  • Je vindt het geen probleem om onregelmatige diensten te draaien. 
  • Enige jaren ervaring in de klinische geneeskunde (ANIOS) is een pre. 
  • Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris min €4.215,00 - max. €6.227,00 (bruto o.b.v. 36 uur) schaal 12 Cao Rijksoverheid
  • Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd (met een proeftijd van maximaal 1 maand).
  • Aantal uren per week 32 – 36 uur.
  • Het gaat om een tijdelijke functie voor de duur van maximaal twee jaar. 

Overige arbeidsvoorwaarden
Naast het salaris ontvang je een individueel keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je brutojaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaalvriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je ov-reiskosten woon-werkverkeer en
gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

Solliciteren?
Ga naar www.werkenbijdji.nl en bekijk onze vacature online. Volg de stappen door op de solliciteer knop te drukken en upload je motivatie en cv via je account.

Voor meer informatie over deze vacature:
De heer D. J. Versluis, directeur voor Somatische Zorg JCvSZ
08807 14401 

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure:
Shared Service Center DJI, Werving & Selectie 
ssc@dji.minjus.nl
08807-54321

mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven