De mastervertegenwoordiging 3 (MVT3) vertegenwoordigt alle studenten van masterjaar 3. Naast onze eigen vergaderingen zijn we maandelijks aanwezig bij de beleidsraad samen met alle andere vertegenwoordigingsraden van de opleiding. Daarnaast zijn we vertegenwoordigd bij het schakeljaaroverleg met de opleidingscoördinatoren en –directie. Door deze korte lijntjes kunnen we problemen snel aankaarten en nadenken over oplossingen met als doel ons onderwijs steeds verder te verbeteren. Hiervoor hebben we jullie input nodig. Mail ons daarom vooral met al jullie problemen/klachten/verbeterpunten en vul de evaluaties in na iedere stage, dit verwerken wij weer in de MVT-verslagen.

We zijn te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., maar je kunt ons ook op coschap aanspreken of een appje sturen naar de MVT’er uit jouw startblok.

Mits ingelogd, kun je de verslagen van de MVT hier bekijken.

Vanuit ieder P-blok zitten er 1 à 2 studenten in de MVT-3:

Isabella van Dijk
Adriana Israël
Rebecca Grootendorst
Brendan Portengen
Fleur Oosterlaan
Elleke van der Meij
Mark van der Wal
Floris Heijboer

Ben je zelf net begonnen in het schakeljaar, ben je kritisch en wil jij je inzetten voor beter onderwijs? Stuur dan je motivatie per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De MVT vergadering vindt eenmaal per drie weken plaats aan het einde van de terugkomdag. Ook is er veel mailcontact tussen de MVT-ers onderling. Daarnaast is er één keer in de maand beleidsraad en één keer per maand schakeljaaroverleg. De beleidsraad is een vergadering met alle onderwijsraden van de opleiding. Het schakeljaaroverleg is een vergadering met de opleidingscoördinatoren, waarin problemen van stages of onderwijs worden besproken. Bij deze twee vergaderingen zijn telkens enkele personen van de MVT 3 aanwezig.

De opleiding geneeskunde neemt ons als MVT erg serieus. Er wordt dus ook van je verwacht dat je gemotiveerd bent en je woordje klaar hebt.