Voor het geval je alleen de eerste zin leest: het Open StudentenOnderwijsOverleg is open voor iedereen! Deze vindt elke eerste dinsdag van de maand plaats om 19:30 uur op de Hamburgerstraat 27. Het is een overkoepelend overleg voor alle studenten die het leuk vinden om over onderwijs mee te praten. Via dit overleg houden de verschillende onderwijsgroepen elkaar op de hoogte van wat er op dat moment bij hen speelt en wat ze tot dan toe bereikt hebben. Op de agenda staan, naast deze informatie-uitwisseling, ook altijd actuele en interessante discussiepunten en vaak wordt een gastspreker uitgenodigd.

De avond wordt georganiseerd door het OSOO-bestuur met hierin de commissaris onderwijs, de studentassessor en één bachelor- en masterstudent. Zoals gezegd is de avond voor alle studenten toegankelijk; altijd aanwezige studenten zijn die uit de bachelor- en mastervertegenwoordiging, de groepsvertegenwoordigers, de studentleden van de Opleidingscommissie Geneeskunde, de Faculteitsraad en de Curriculumcommissie. Ook zijn studentleden van de universiteitsraad, leden van het KNMG Studentenplatform en de Geneeskundestudent aanwezig.

Voor het geval je alleen het laatste stuk leest: het Open StudentenOnderwijsOverleg is een open vergadering, dus als je geïnteresseerd bent in onderwijs en onderwijsinspraak ben je altijd van harte welkom. Ook de mening van (nog) niet-onderwijsactieve studenten wordt erg op prijs gesteld!

Mocht je voortaan uitnodigingen voor deze avond willen ontvangen, mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!