AthenaStudies 300x60

 

Lieve leden,

AthenaStudies verzorgt cursussen voor vakken die studenten als moeilijk kunnen ervaren. In samenwerking met MSFU Sams zal AthenaStudies tentamenhulp verzorgen voor eerste- en tweedejaars geneeskunde studenten in Utrecht. Kwaliteit staat hierbij voorop, streng geselecteerde docenten stomen jou op persoonlijke wijze klaar voor het tentamen. Er wordt gebruik gemaakt van zelf samengesteld lesmateriaal en oefenvragen die aansluiten op het tentamen.

Leden van MSFU Sams profiteren van de samenwerking tussen beide partijen. Als lid van MSFU Sams krijg je namelijk 10% korting op elke cursus die jij graag wil volgen! Hoe verzilver je deze korting? Klik op de banner aan de bovenkant van de site, log in met je persoonlijke ledenaccount en daarna wordt je automatisch doorverwezen naar de partnersite van MSFU Sams en AthenaStudies waar de 10% korting al voor jou verrekend is. Nooit meer gedoe met kortingscodes dus!

Meer informatie en vacatures: Athenastudies

______________________________________________________________________________________________________________________

Banner capitaselecta 300x60

Capita Selecta - De ideale cursus voor het behalen van je tentamens!

Capita Selecta verzorgt al jarenlang tentamencursussen voor alle eerste- en tweedejaars vakken van Geneeskunde in Utrecht en helpt zo studenten hun felbegeerde studiepunten te halen!

Capita Selecta is één van de onderdelen van Slim Academy. In de professionele tentamentrainingen wordt in 9 of 12 uur alle tentamenstof behandeld met uitgebreide uitleg van de verplichte theorie.

De repetitoren kennen de stof van A tot Z en weten welke onderdelen hiervan het meest belangrijk zijn voor het behalen van jouw tentamen. Zo zullen ze jou perfect klaarstomen voor dat moeilijke tentamen!  

Tijdens de Capita Selecta cursussen zullen de meest uitdagende en moeilijke onderwerpen de meeste aandacht krijgen. De stof wordt goed over de lesdagen verdeeld zodat jij de stof optimaal tot je neemt! Daarnaast zal er ook veel worden geoefend met tentamenvragen en zullen de antwoorden en uitwerkingen uitgebreid worden behandeld. Tot slot zijn de cursussen in kleine groepen waardoor er veel interactie mogelijk is.

Ben jij geïnteresseerd en wil je zeker zijn van een plekje in de cursus? Kijk dan snel op www.CapitaSelecta.nl voor meer informatie en om je direct in te schrijven voor een cursus!

Sinds collegejaar 17/18 is het ook mogelijk om de cursussen in een handig abonnement af te sluiten. Zo heb jij het gehele jaar toegang tot alle cursussen voor jouw studie met korting!
De voordelen van Capita Selecta op een rijtje:

-          Repetitoren beoordeeld met een 8,6

-          Stof goed verdeeld over de lesdagen

-          Sinds 1994 actief al meer dan 64.000 studenten geholpen

-          Kleine groepen, veel interactie mogelijkheden (10-12 studenten)

-          Oefenen met tentamenvragen en uitleg van zowel hoorcolleges als werkcolleges

-          Hoog slagingspercentage

Kortingscode
MSFU Sams en Capita Selecta werken nauw samen, en jij kunt daarvan profiteren! Hoe? Met de code SAMSLID krijg jij altijd 10 euro korting op een Capita Selecta cursus!

Meer informatie en vacatures: Capita Selecta