DoReCie

DoReCie

Wie zijn we? Echo! Wat doen we? Zingen! Wat zingen jullie dan? Nou, we overdrijven niet als we zeggen dat we van alles wel wat doen! Verbaas je niet als je ons de ene keer een vrolijk gospelnummer uit Sister Act hoort zingen, de andere keer een 14e eeuws liefdesliedje en daarna weer iets van Lady Gaga. Af en toe worden we begeleidt door de piano maar meestal zingen we á capella.

Zo'n 2 keer in de maand zingen wij op vrijdagavond in Parnassos. Om op te warmen zingen we natuurlijk de échte klassiekers, zoals "mannen met spillebenen" en "het fruitlied". Dit alles doen we onder leiding van onze altijd enthousiaste, conservatorium-geschoolde dirigente, Larissa van der Linden. Na de repetitie smeren we graag onze stembanden in de bar van Parnassos of ergens in de stad. We bestaan nu uit 25 leden, verdeeld over de stemgroepen sopraan, mezzo-sopraan, alt en "mannen" (oftewel, tenor en bas). Daarnaast variëren we van jaar 1 t/m afgestudeerd en hebben we dus ook heel verschillende leeftijden.

We doen elk jaar een kerst- en een zomeroptreden. Dat betekent ook dat we elk half jaar op zoek zullen gaan naar nieuwe leden! Tegen die tijd verschijnen er posters en een facebook-evenement voor de open repetities. En het mooiste van alles: je hoeft bij ons geen auditie te doen. We willen gewoon lekker zingen! Mocht je geïnteresseerd zijn, een verzoeknummer hebben of een andere leuke mededeling, aarzel niet om ons te mailen op dorecie@msfusams.nl.

Leden

  • Luca van Aefst

mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven