Vacature ANIOS Ouderengeneeskunde

Vacature ANIOS Ouderengeneeskunde

Bedrijf
Rivas Zorggroep
Type
ANIOS
Locatie
Regio Utrecht
Branche / Vakgebied
Ouderengeneeskunde

Omschrijving

Vacature ANIOS Ouderengeneeskunde

Ouderengeneeskunde saai? Dan heb je nog niet bij Rivas Zorggroep gewerkt! In een tijd waarin de groep ouderen in onze samenleving steeds groter wordt, kun jij als ANIOS Ouderengeneeskunde het verschil maken. Van geriatrische revalidatiezorg (trauma, oncologie, CVA, COPD en hart) tot zorg voor mensen met dementie. Van complexe vraagstukken die een multidisciplinaire aanpak vergen tot aan zelfzorgadvies. Je vindt het bij ons allemaal! En dat binnen 30 minuten vanuit hartje Utrecht.

Jij bent de ANIOS die zich wil ontwikkelen in het veelzijdige en dynamische werk in de zorg. Binnen Rivas Zorggroep bedienen we de hele keten (zorg in de eerstelijn, de wijk, het ziekenhuis, revalidatie en herstel en langdurige zorg) en bieden jou de mogelijkheid om daar ervaring op te doen. Een goede basis voor bijvoorbeeld een vervolgopleiding als huisarts of specialist ouderengeneeskunde.

Wat ga je doen?
Je wordt afdelingsarts van een aantal afdelingen op een of meerdere van onze 17 langdurige zorg locaties. Naast zorg voor patiënten met somatische
aandoeningen of dementie kun je ook denken aan speciale doelgroepen zoals Korsakov, palliatieve zorg, of van GRZ. Je voert de regie en zorgt samen met de rest van het multidisciplinaire team voor goede kwaliteit van zorg. Dit alles onder de supervisie van een specialist ouderengeneeskunde. Je draait mee in de bereikbaarheidsdienst in de avond- en weekenduren, waarbij de nachten zijn uitbesteed.

Waar ga je werken?
De vakgroep ouderengeneeskunde bestaat uit specialisten ouderengeneeskunde, A(N)IOS, verpleegkundig specialisten, Physician assistants en praktijkverpleegkundigen. Het is vooruitstrevend en kundig team waarin talent de ruimte krijgt om verder te ontwikkelen. Collega’s zijn gericht op samenwerken en samen delen: ook de moeilijke zaken zijn bespreekbaar.

Kortom: een fijne, professionele omgeving waarin jij je snel thuis zult voelen! In onze podcast ‘Binden, boeien en blijven groeien in Ouderengeneeskunde’ vertellen 2 collega’s je meer.

Wie ben jij?

  •  Je bent afgestudeerd als basisarts.
  •  Je hebt een BIG registratie en bent Hepatitis B gevaccineerd (of bereid hiertoe).
  •  Je bent in het bezit van een rijbewijs (B) en een auto.

Wat bieden wij?
Wij vertrouwen erop dat jij goed bent in wat je doet. Dit krijg je er van ons voor terug:

  • Je verdient een salaris tussen € 3.942,98 en € 5.939,16 conform FWG65 volgens de Cao VVT. De salarisinschaling is afhankelijk van je opleiding en werkervaring.
  • Je tekent een jaarcontract voor 24 tot 36 uur per week.
  • Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao VVT, zoals reiskosten en verlofdagen maar ook een automatische pensioenopbouw en collectieve aanvullende zorgverzekering.
  • Je kiest zelf je aanvullende arbeidsvoorwaarden (MKA-regeling Zorg) en je profiteert van Rivas Benefits at work.

Heb je interesse?
Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met

Marloes Bijl (teammanager medische staf ouderengeneeskunde) op 06 51 30 66 19 of
Jeroen van der Ploeg (specialist ouderengeneeskunde) op 06 83 27 64 27.

mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven