Vertrouwenscontactpersonen

Loop je ergens tegenaan bij je studie, coschappen, de vereniging of ergens anders, wat je graag vertrouwelijk zou willen bespreken met een medestudent? Of wil je het graag bespreken met iemand van de faculteit, maar weet je niet precies bij wie je het beste terecht kunt? 

Met ingang van het collegejaar 2021-2022 heeft de MSFU "Sams" twee vertrouwenscontactpersonen ingesteld. Op dit moment zijn de vertrouwenscontactpersonen: Lude Miedema en Naomi Janssen. Zij kunnen je een luisterend oor bieden en eventueel doorverwijzen naar de juiste personen binnen de faculteit. Via onderstaande gegevens kan je een afspraak maken.

Volg de vertrouwenscontactpersonen ook op Instagram: @vcpbachelor.msfusams en @vcpmaster.msfusams

Vertrouwenscontactpersoon Bachelor:

Lude zit in het derde jaar van haar bachelor en heeft verschillende raden en commissies bij de MSFU "Sams" gedaan. 

Vertrouwenscontactpersoon Master:

Naomi zit in het eerste jaar van de master geneeskunde en heeft hiervoor Psychologie gestudeerd.

Vertrouwenscontactpersoon Beleid

Met de ingang van studiejaar 2023-2024 is er een derde functie binnen de MSFU “Sams” aangesteld. Lara Lynn focust zich op het beleidsmatige deel en kijkt waar er verbeteringen mogelijk zijn bij onder andere de inbedding en de zichtbaarheid binnen in de faculteit. Lara Lynn zit in het laatste jaar van de bachelor en heeft bestuurservaring door een bestuursjaar bij IFMSA-Utrecht en was in 2022-2023 de Studentassessor van het bestuur van de faculteit Geneeskunde.

Appen naar: 06-41640650
Mailen naar: contactpersoonlaralynn@gmail.com

mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven