Zomerreces

01/08/2021

Verminderde bereikbaarheid wegens reces

Van 12 juli t/m 22 augustus is het bestuur van de MSFU “Sams” met zomerreces en daardoor verminderd bereikbaar. Het bestuur zal daardoor minder de mail lezen. Elke week heeft een bestuurslid bereikbaarheidsdienst. Als je een dringende vraag hebt, stuur deze persoon een mail met 'SPOED'
in de onderwerpregel. Hieronder ziet u wie wanneer bereikbaar is:

Willy's winkeltje zal in deze weken alleen open zijn op maandagen van 10:00 tot 16:00. Heb je buiten deze dagen wat nodig? Ga dan naar 'Winkel' op de website en bestel je boeken of medische artikelen en laat het thuisbezorgen. Heb je iets anders nodig of wil je graag advies? Mail dan naar fiscus2@msfusams.nl.

We wensen jullie allemaal succes met de coschappen, leren voor tentamen óf een hele fijne vakantie toe!

mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven