Commissaris externe betrekkingen & PR

Als benjamin van de groep werd ik 21 jaar geleden ter wereld gebracht in het Fransiscus ziekenhuis in Roosendaal. Als zoon van echte Brabanders werd ik opgevoed met de bourgondische levensstijl en het motto om te genieten van het leven. Ook ben ik elk jaar in februari weer te vinden in Tullepetaonestad om carnaval te vieren. Daarnaast kom ik uit een sportief gezin, waar de hardloopschoenen snel versleten raken. In mijn jeugd ben ik al snel met de voetbal in aanraking gekomen en was mijn vader er als trainer en coach om me de juiste technieken en tactieken aan te leren. De voetbalschoenen heb ik na mijn middelbare school weer verruild voor de hardloopschoenen en deze schoenen zie je me vaak dragen wanneer ik even mijn hoofd leeg wil maken. 

Verder ben ik in mijn vrije tijd veel te vinden bij mijn vrienden om gezellig een spelletje te doen of om leuke verhalen te delen onder het genot van een hapje en een drankje. 

Mijn schoolcarrière begon op basisschool de Heiberg. Hierna verruilde ik het buitenspelen en knutselen voor wiskunde en biologie op het Gertrudiscollege. Na 3 jaar besloot ik om te kiezen voor natuur & gezondheid en natuur & techniek, nog niet wetende dat ik biologie in mijn latere carrière veel nodig zou hebben. In mijn laatste jaar op de middelbare school was ik er dan toch echt uit: ik wilde geneeskunde gaan studeren. Na in verschillende steden gekeken te hebben, was Utrecht mijn favoriet. Ook woonde mijn broer al in de domstad en studeerde hier Farmacie, dus hij kon me al veel leuke dingen vertellen over studeren in Utrecht. In mijn eerste jaar was ik al te vinden bij activiteiten van de MSFU “Sams”. In mijn tweede jaar besloot ik om ook actief lid te worden, door me aan te melden bij de ABCie. Helaas kwam in dat jaar corona om de hoek kijken en konden onze geplande weekenden niet doorgaan. Afgelopen jaar ben ik praeses geweest van de Activiteitenraad en hebben we ondanks corona veel leuke (online) activiteiten kunnen organiseren met hoge opkomst. Het was een fijn idee om tijdens een jaar van grote afstand binnen de maatschappij toch studenten bij elkaar te kunnen brengen en een verbindende factor te kunnen spelen.

Ik heb erg veel zin om deze verbindende rol volgend jaar nog verder te kunnen uitvoeren en ben enorm benieuwd naar wat ik komend jaar allemaal ga leren en welke leuke dingen ik ga meemaken. Met zo’n leuke groep als deze heb ik geen twijfel dat dat helemaal goed gaat komen!

mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven