Lid worden

Leuk dat je lid wil worden bij de MSFU "Sams". Je bent zeker niet de enige, meer dan 95% van je studiegenoten gingen je namelijk al voor! Als lid bij de MSFU "Sams" heb je veel voordelen.

Lid worden kost je eenmalig €45,- als CRU+ student of €30,- als SUMMA student. (Let erop dat je als SUMMA student het andere formulier invult). Hierna ben je voor je hele studietijd bij geneeskunde lid. 

Voordelen als lid:

  • Korting op je studieboeken! Hierdoor heb je je inschrijfgeld er na je eerste vak al uit.
  • Naar alle activiteiten die voor je worden georganiseerd. Als lid krijg je altijd korting op deze activiteiten.
  • Gratis almanak (jaarboek) in je eerste studiejaar.
  • Blijf op de hoogte wat er gebeurt in het onderwijs.

Schrijf je in via het volgende formulier:

Velden met een * zijn verplicht.

Persoonlijke gegevens

Pasfoto
Contactgegevens

Studie
Lid worden bij de VvAA

Vliegende start maken met je zorg-carrière? Als VvAA-lid maak je voordelig gebruik van diensten die jou helpen tijdens én na je studie. En je hoort bij het netwerk van meer dan 130.000 zorgprofessionals in Nederland. Check alle voordelen op vvaa.nl/studentvoordeel.

Als je lid wordt van VvAA, ga je akkoord met de volgende voorwaarden: Ik word (tot een jaar na afstuderen gratis) lid van VvAA en ga ermee akkoord dat MSFU "Sams" mijn contactgegevens verstrekt aan de vereniging VvAA voor het lidmaatschap en aan VvAA Groep B.V., zodat ik maximaal
eens per week per mail op de hoogte gehouden zal worden van informatie, nieuws, voordelen en relevante VvAA producten of diensten.

* De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op het lidmaatschap. Hiervoor verwijzen we je naar
www.vvaa.nl/vereniging-vvaa.
* VvAA respecteert de privacy van haar leden en klanten. Voor meer informatie over hoe we omgaan met
persoonsgegevens, verwijzen we je naar www.vvaa.nl/privacyverklaring.

De Geneeskundestudent
De Geneeskundestudent (DG) is dé onafhankelijke belangenbehartiger van 15.000 geneeskundestudenten in Nederland. Ons doel: dat geneeskundestudenten in de toekomst de best mogelijke artsen worden. Lidmaatschap is voor geneeskundestudenten geheel gratis. Als je lid van DG ben je ook automatisch aangesloten bij de KNMG, dé artsenkoepel in Nederland. Ook wordt je als je coschappen gaat lopen automatisch lid bij de Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband (LAD), zij behartigen jouw werknemersbelangen. Als je dit vinkje zet geef je toestemming dat SAMS de volgende persoonsgegevens éénmalig met DG deelt: naam, voornaam, geslacht, geboortedatum, straatnaam, huisnummer, postcode, woonplaats en emailadres. Je gegevens worden tevens opgenomen in het centraal bestand van de KNMG en bij aanvang van de coschappen gebruikt voor je gratis lidmaatschap bij de LAD. Bij beëindiging van je studie geneeskunde stopt het lidmaatschap van De Geneeskundestudent. Ik word gratis lid van DG en geef hiermee toestemming dat SAMS de volgende persoonsgegevens éénmalig met DG deelt: naam, voornaam, geslacht, geboortedatum, straatnaam, huisnummer, postcode, woonplaats en emailadres. Je gegevens worden tevens opgenomen in het centraal bestand van de KNMG. Bij de start van je coschappen wordt het gratis lidmaatschap van de Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband (LAD) geactiveerd. Bij beëindiging van je studie geneeskunde stopt het lidmaatschap van De Geneeskundestudent.

Privacyprotocol
Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens zoals vermeld in het Privacyprotocol van de MSFU "Sams" en S.A.M.S. "Laocoön" 

Bevestiging geen robot

Op dit formulier is een beveiliging actief. Los de som op om verder te gaan, en gebruik cijfers in het antwoord.


mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven