Samenvattingen

Samenvattingen zijn een handig hulpmiddel om het studeren je iets makkelijker te maken. De MSFU "Sams" werkt nauw samen met Slim Studeren. Slim Studeren heeft van elk blok van geneeskunde in Utrecht wel samenvattingen, inclusief het lijnonderwijs en de iVTG-toetsen!

Bij Willy's Winkeltje kan je de samenvattingen op voorraad komen halen. Meestal komen deze binnen in week 4 van het blok. Bij de mastervakken bevatten de samenvattingen de stof van het blok voorafgaand aan het blok wat jij volgt. Heel veel studenten gingen je al voor met het kopen van Slim Studeren dus waar wacht je nog op?! 

Koop Slim Studeren hier!

Korting?!

Met de kortingscodes van de MSFU "Sams" krijg je korting op je samenvattingen én je abbonementen. De kortingscodes van dit moment zijn: 

Let op: samenvattingen blijven een toevoeging op de verplichte lesstof en zijn géén vervanging van de verplichte lesstof. Samenvattingen zijn geschreven naar eigen inzicht van de auteur en kunnen fouten bevatten. Blijf daarom college's, studieboeken en blokboeken als de leidraad gebruiken. 

mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven