Heb je vragen, opmerkingen, tips of problemen? Mail voor algemene vragen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor contactgegevens van de individuele leden van het bestuur, zie hieronder:

 
Emy van der Valk Bouman Praeses  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Celine Delhez ab Actis Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mathé Delissen Fiscus Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Merlijn van Hamel Comm. onderwijs Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Luc Sanders Comm. red.bureau & fiscus II         Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sina Fadaei Comm. externe betr. & PR Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Telefoonnummers
030-2328298 (Hamburgerstraat 27)  
088-7568990 (Stratenumkamer, Uithof)
088-7558186 (Willy's Winkeltje)

Openingstijden
Werkdagen 10:00-17:00 uur
 
KvK-nummer S.A.M.S Laocöon
41180634