Heb je vragen, opmerkingen, tips of problemen? Mail voor algemene vragen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor contactgegevens van de individuele leden van het bestuur, zie hieronder:

 
Julia Helmink Praeses  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Robin Sprado ab Actis Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bas Arends Fiscus Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Xara de Theije Comm. onderwijs Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Iris Kraaier Comm. red.bureau & fiscus II         Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Florian van Heesbeen      Comm. externe betr. & PR Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Telefoonnummers
030-2328298 (Hamburgerstraat 27)  
088-7568990 (Samskamer, Uithof)
088-7558186 (Willy's Winkeltje)

Openingstijden
Werkdagen 10:00-17:00 uur
 
KvK-nummer S.A.M.S Laocoön
41180634