Over de Vereniging

Over de Vereniging

Medische Studenten Faculteitsvereniging Utrecht "Sams"

De Medische Studenten Faculteitsvereniging Utrecht "Sams", oftewel de MSFU "Sams", is dé studievereniging voor geneeskundestudenten in Utrecht. Bij ons kan je terecht voor het aanschaffen van je studieboeken, alles over onderwijs en natuurlijk leuke activiteiten. Lees hieronder verder over wat MSFU "Sams" je te bieden heeft.

Activiteiten

Om voor de nodige ontspanning te zorgen wordt door diverse raden en commissies van MSFU "Sams" een groot scala aan activiteiten georganiseerd. Zo zijn er een jaarlijks een gala, een buitenlandse excursie, een wintersportvakantie, wekelijkse borrels, een toneelvoorstelling en nog veel meer andere leuke activiteiten. Ook zijn er carrière- en studiegerelateerde activiteiten, zoals borrellezingen, workshops en een medisch congres. Al deze activiteiten worden georganiseerd door raden en commissies. Wellicht lijkt het jou ook leuk om in een raad of commissie te gaan bij MSFU “Sams”!

Bovendien is MSFU “Sams” in het bezit van een eigen pand met een bar in de binnenstad op de Hamburgerstraat 27 Utrecht, op steenworp afstand van de Domtoren. Hier kunnen commissies vergaderen en worden de wekelijkse borrels gehouden.

Onderwijsinspraak

In het leven van een student draait het niet alleen maar om gezelligheid en vertier, er moet natuurlijk ook nog gestudeerd worden. De MSFU "Sams" houdt zich via verschillende organen bezig met de organisatie en evaluatie van het onderwijs en tracht zo bij te dragen aan de kwaliteit van het onderwijs aan de faculteit geneeskunde. Als geneeskundestudent kun je lid worden een jaarvertegenwoordiging, om zo bij te dragen aan de kwaliteit van het onderwijs.

Boekverkoop

Om te studeren heb je boeken en studiematerialen nodig. De MSFU "Sams" organiseert de boekverkoop voor geneeskundestudenten uit alle studiejaren in Willy’s Winkeltje, gevestigd in het UMC Utrecht tegenover de collegezalen. Als lid van de MSFU "Sams" ontvang je hier 5-15% korting op al je boeken.

mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven